به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام مقدمی مسئول مرکز پژوهشهای تبلیغی در این نشست گفت: هدف از برگزاری این نشست تبیین و روشنگری کلام مقام معظم رهبری است که در سال قبل در رابطه با تبلیغ داشته اند و شعر را به عنوان ابزاری هم ردیف منبر و تبلیغ مکتوب قرار داده اند.
وی افزود: بنای ما در مورد جایگاه شعر شعر در تبلیغ این است که تبدیل به یک کتاب شود و یا اینکه یک دستورالعمل جامع و کامل در تبلیغ با موضوعیت شعر داشته باشیم. و در این باره سؤالاتی که در مرحله اول به ذهن میرسد این است که خصوصیات و ویژگیهای خاص «شاعرمبلّغ» و بایدها و نبایدهای شاعر تبلیغی چیست؟ چگونه میتوان از ابزار شعر برای تبلیغ استفاده کرد؟ و نیز دنبال یک سبک تبلیغی هستیم، و بنا داریم چنانچه کتاب خوبی آماده شد دورههای آموزشی کوتاهمدت داشته باشیم. و زمینه آموزش آن را فراهم کنیم.
در ادامه حجج اسلام سیدسلمان علوی و خدّامی و آقای شرافت از شاعران و فعالان عرصه شعر تبلیغی در رابطه با اهمیت شعر در تبلیغ و ویژگی های آن مطالبی گفتند.
برگزاری یک نشست در مورد خواستههای مقام معظم رهبری درباره شعر؛ شناخت ظرفیتهای شعر نو در تبلیغ دینی؛ ترجمه شعرهای فاخر به زبانهای زنده دنیا؛ روش تأثیرگذاری آیات و روایات در قالب شعر برای تربیت؛ احیاء ظرفیت نوحه و سرود برای مخاطبان کودک و نوجوان؛ استفاده روشمند از شعر به عنوان یک ابزار در پیامک و پلاکارد و فضای مجازی؛شناسایی استعدادهای شاعری طلاب و تربیت «شاعرمبلّغ»؛لحاظ امتیازات تبلیغی برای تبلیغ شعری و «شاعرمبلّغ»؛ سرفصل موضوعاتی که برای تبلیغ شعری مناسب است؛ تاریخچه شعر تبلیغی و سابقه «شاعرمبلّغ»؛ ویژگیها و بایدها و نبایدهای شعر تبلیغی؛ شیوه اجرای شعرهای تبلیغی و نسبت و رابطه شاعرمبلّغ با ستایشگر و روضه خوان؛ سیاستگذاری و برنامهریزی تبلیغی با محوریت شعر برای طلاب؛ تعیین گروه برای مقایسه بین دو کتاب مقام معظم رهبری مدظله العالی (در خصوص شعر رسالتهای شاعر) کتاب رسم شاعری و امین شعر انقلاب و بدین وسیله تبیین فرمایشات رهبری انجام میشود و کتاب آموزش نیز نوشته شود و انجام ایدههای جدید مثل گذاشتن روزانه تکبیتی بر روی سایتهای حوزوی؛ از اهم مباحث مطرح شده بود.
انتهای پیام